Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Woensel Supertoll

13 april 2015 @ 19:00 - 21:00

Namens Woensel Supertoll! nodigen wij u graag uit voor één van de twee workshops bij de Boemerang in Eckart. Tijdens een gezellige bijeenkomst onder het genot van koffie, thee en wat lekkers gaan we samen aan de slag aan het zwermkunstwerk voor de wijk Eckart. Daar nodigen we juist u voor uit omdat we dat kunstwerk een mooie weerspiegeling willen laten vormen van de wijk en u daarin een grote en belangrijke rol speelt.

Een zwermkunstwerk? Misschien heeft u er al van gehoord of al een zien hangen (zie foto), Woensel Supertoll! is namelijk een sociaal kunstproject van de kunstenaar Tijs Rooijakkers, Stichting Tante Netty & Woonbedrijf. In het afgelopen jaar zijn we heel Woensel door getold en in april landen we in Eckart. Samen met wijkbewoners realiseren we in elke wijk een kunstwerk dat ook daadwerkelijk in die wijk komt te hangen. Tijdens de workshop krijgt elke deelnemer de kans om zijn kracht, drijfveer, visie voor de wijk of harte kreet te delen en die vast te leggen op een eikenhouten plank (geen angst voor gebrek aan creativiteit, iedereen die kan schrijven kan een plank maken!). De planken die uit deze twee workshops komen worden vervolgens opgehaald door de kunstenaar die de planken d.m.v. stoom zal buigen tot een wervelwind die de kracht van de wijk verbeeld. En deze komen uiteindelijk samen te hangen in één van de groepen bomen aan de Mercuriuslaan.

Tijdens de workshop laten we u het hele project nog een keer zien en wordt alles nog een keer uitgebreid uitgelegd, het moet vooral een gezellige avond worden waarin diverse actieve bewoners uit de wijk kunnen bijpraten , beter leren kennen en samenwerken aan iets voor de wijk. De workshops vinden plaats op maandag 13 april van 19:00-21:00 en maandag 20 april van 19:00-21:00 in de Boemerang, wij zouden het leuk vinden als u d.m.v. een reactie op deze brief zich in zou schrijven voor één van deze avonden. Inschrijven kan tot maandag 6 april, bij 10 deelnemers gaat de workshop door, maar hoe meer hoe gezelliger!

Wil je je opgeven als vrijwilliger voor dit project dan kun je je aanmelden via s.boemerang@kpnplanet.nl

Gegevens

Datum:
13 april 2015
Tijd:
19:00 - 21:00

Locatie

Boemerang